lunes, 29 de diciembre de 2008

aquesta página des de el día 25 del corrent mes de decembre, ha quedat orfa, l'Antoni, ens va deixar a las 21 horas, agreixo a tots els que van poder asistir al seu comiat, y als que des de aquest escrit coneixen el trist acontexeiment, també els dono les grácies, per la atenció que han dispensat al seu estimat blog dedicat a una de les seves passions, la Habanera.

una abraçada de la seva esposa
Mamen

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Mamen gràcies a vosaltres per ser comsou, tots els que seguiem en Toni trobarem a faltar-lo, perquè era una persona que es feia estimar. Sempre portaré la seva veu al meu record, com també es queden amb mi i en tots els que l´apreciavem els moments que hem compartit amb ell, i les seves histories que molts cops en relatava, així com el seus somnis.

Gràcies TAntoni per haber compartit amb els teus amics les teves passions i gràcies per la fortalesa i les ganes de viure amb les que ens vas contagiar.I sobretot, gràcies per ser el nostre amic.

Fes una bona radio allà al cel.

Anónimo dijo...

He anat seguin aquest bloc quasi cada dia, hi encara que no ens coneixem, he entrat en aquest mon de l´havanera que estimo, saben moltes més coses gracies a en Toni.
Per aixó, Mamen, et vull donar el meu condol.

Anónimo dijo...

El meu condol a la Mamen i familia d'en Toni, he estat seguidor del bloc i l'he fet servir d'eina de consulta en el meu programa d'havaneres a Ràdio l'Escala "A CAU D'ORELLA". Gracies Toni et recondarem sempre.
Joan Brugués

Miquel dijo...

Mamen i familiars d'en Toni, em sap molt de greu la mort d'un havanero estimat, comparteixo amb vosaltres el dolor d'aquesta pèrdua. Li vull agraïr l'entusiasme que ha dedicat en la transmissió del món de l'havanera, en el què hi jugava un paper clau. El seu record es mantindrà viu entre nosaltres. Gràcies per tot.
Una abraçada.

Miquel Gómez i el Grup d'havaneres ATOTAVELA

MAFRAN S.L dijo...

PERDONA TONI QUE NO ME HAYA PODIDO DESPEDIR DE TI.SOLO PUEDE DECIR ENTRE LAGRIMAS EN LOS OJOS..QUE DESCANSES EN PAZ,Y LO SIENTO POR QUE NO ME HAYA ENTERADO ANTES.. UN ABRAZO .SIEMPRE ESTARAS EN NUESTRO PENSAMIENTO.